Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

Driftinfo och incidentrapporter

2023-04-02 planerat underhållsfönster

Avseer tjänst: planerat arbete med webb

Period: 2023-04-02 07:00-11:00

Status: Planerat

Kort information: Vi kommer uppdatera Apache och PHP versioner, samt byta vår lastbalanserare.

Mer information: Avbrott är att räkna med under servicefönstret.


Uppdatering kl 10.00: Arbetet utfört och vi är klar med dagens systemuppdateringar.

Vi återkommer med nytt servicefönster för byte av lastbalanserare då det inte gick som planerat.