logs/awstats flyttas till logs.i8t.com

Vi har flyttat på all loggning till https://logs.i8t.com/

Vi har pekat om de domäner som har dns hos oss så logs.dindomän.se fortfarande fungerar.
Använder du logs.dindomän.se och den har slutat fungera, lägg till ett cname, logs IN CNAME logs.i8t.com.
Men ni som har konton där /logs/ användes kommer behöva uppdatera era bokmärken till vår nya adress.
logs.dindomän IN CNAME logs.i8t.com.

Det är samma användarnamn och lösenord som till vår kundzon.

Bakgrunden till detta är fler anledningar.
Främst att vi har fått önskemål om att komma åt den via https. Det har vi nu löst.
Vi kommer också sluta med perl/cgi stöd i nästa version av vår serverkonfiguration (Apache 2.4 och PHP 5.6) och vår logs behöver just perl.
Ett annan synpunkt har varit att det har varit för lätt att komma åt loggar, något vi nu täppt till.