Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

Driftinfo och incidentrapporter

2015-11-11 Planerat strömavbrott

Avseer tjänst: ns2.i8t.com, lopstatus, mx backup samt crashplan

Period: 2015-11-11 ca 08:30-12:00

Status: Pågående

Kort information: Vi har 3-4 timmars strömavbrott på vårt kontor.

Mer information:

Det utförs ett arbete i området där kontoret finns. Påverkar vissa crashplan backuper. Utöver vår egna sekundära dns (ns2.i8t.com), vår status sida, lopstatus och lopdrift. Samt vår MX backup.