Inställningar för Outlook 2016 på Mac

Konfiguerera Outlook 2016 för mail hos oss

Steg 1 - Starta Outlook

Steg 2 - Välj i menyn verktyg alternativet Konton.

Steg 3 - Välj "Annan e-post".

Ange din e-postadress och ditt lösenord.

Kryssa ur "Konfigurera automatisk" (den kryssades ur automatisk hos oss)

Och fyll i inkommande och utgående server: i8t.com

Kryssa i "Använd SSL" om du har en bärbar dator. (rekommenderas)

För utgående server, kryssa i "Åsidosätt standardport" och ange port 24 (så fungerar det att skicka mail även där port 25 är blockerat)

Om du har problem med att skicka e-post, kontrollera så du har valt "Autentisera med använd information för server för inkommande e-post".

Det var förvalt när vi ställde in vår Outlook