Guidad e-post administration

Att byta lösenord

Eftersom lösenorden är krypterade är den enda möjligheten att få fram sitt lösenord till e-postkontot att byta lösenord.

Under den enkla adminstrationen kan du klicka på ett konto i listan.

Och sen finns det en knapp "Byt lösenord"

Du får då bekräfta dialogrutan "Vill du byta till ett nytt slumplässigt lösenord?"

Om du väljer OK så får du ett nytt lösenord som svar:

Vi rekommenderar att du sparar uppgifterna som PDF genom att klicka på länken du får tillbaka.

Du kan också använda den Guidade administrationen.

Välj ”Byt lösenord” och välj rätt konto i popupmenyn. Antingen sätter du ett eget lösenord, eller så lämnar du fältet tomt så får du ett slumpat lösenord på nästa sida.