Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

Konfiguration av e-post

Tips - direktadressera e-post till en mapp

Vår server stödjer direktadressering till en mapp.

Man kan också göra grupper eller alias som levererar e-post till andra mappar än Inkorgen.

I exemplet nedan gör vi en mapp som heter Rapporter, den kommer vi sen kunna skicka e-post direkt till.

Börja med att skapa en mapp i rooten (Det går att adressera en undermapp också)

Skicka sen ett mail till Rapporter#epostadress för att leverera ett mail i den mappen.

Mailet levereras då (som oläst) i mappen Rapporter.

Testa själv!

För att leverera till en undermapp

Om du har en mapp som heter Rapporter och i den finns en mapp som heter 2015, Skicka till Rapporter/2015#dinepost för att leverera mailet dit.