Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

Vanliga frågor

Såhär fungerar lopnets fakturering.

Kortbetalning av webbhotell

Om du som kund har kortbetalning betalas webbhotellskontot löpande på ett år från skapande. Du kan välja att förlänga med 1 månad, 1 kvartal eller 1 år med en betalning. Du kan ändra period när som helst. Ingen automatisk förnyelse av webbhotell sker.

Fakturabetalning av webbhotell

Om du som kund har fakturabetalning betalas webbhotellskontot löpande per kalenderår ett år. Faktura genereras den 1 december och skickas antingen via e-post eller via vanlig post. Ingen automatisk förnyelse av webbhotell sker.

Avgiften för pappersfaktura är 28 kr exkl moms.

Kortbetalning av domän

Om du som kund har kortbetalning betalas domänavgifter löpande på ett år från skapande. Förlängning sker på hela år (365 dagar). När du förnyar en domän kan du välja att betala för flera år på en gång.

Fakturabetalning av domän

Om du som kund har fakturabetalning på din domän betalas domänavgiften löpande på ett år från skapande. Automatisk förnyelse av domän sker med varningsmail 3 månader innan.

Separat betalning av domän och webbhotell

Vi har separerat webbhotell och domänavgift. Du betalar var och en för sig. Vid fakturabetalning kan de komma på samma faktura, men mer troligt är att de kommer på separat faktura.