2022-10-23 planerad avveckling av PHP 5.4 och PHP 5.6

Avseer tjänst: Planerad avveckling av gamla PHP versioner, version 7.4 kommer användas istället

Period: 2022-10-23 07:00-12:00

Status: Utfört

Kort information: Vi avvecklar gamla PHP miljöer, steg 1

Mer information: För att bibehålla god säkerhet och för att ta vara på resurser på bästa sätt avvecklas PHP 5.4 och 5.6

Vill man redan nu byta php version kan man göra det via kundzonen eller genom att peka om domän till 185.84.28.15, subdomäner till 185.84.28.16.

Du kan testa i din egna dator genom att lägga in ipnumret ovan och din domän i din hosts fil.

Uppdateringar:

07:35 I samband med ändringen dog vår lastbalanserare oväntat, en omstart behövdes för att få igång den igen.

08:00 PHP 5.4 och 5.6 avvecklad.