2018-06-24 Planerat avbrott på SSL tjänster

Avseer tjänst: Planerat arbete på samtliga SSL tjänster med *.i8t.com

Period: 2018-06-24

Status: Utfört, arbetet klart kl 11.00

Kort information: Vi kommer byta SSL certifikat på samtliga *.i8t.com tjänster då nuvarande vårt certifikat går ut i augusti.

Mer information: Det kommer därför bli korta (1-15 minuters) avbrott på i stort sett alla våra tjänster. Tjänster som är helt redundanta, typ spamfilter kommer inte märkas när bytet sker. Du som användare behöver inte göra någonting, om du har rätt konfiguration. Dvs SSL i kombination med servernamn i8t.com, om du använder ditt eget domännamn i kombination med SSL kan du behöva lita på vårt certifikat som undantag till ditt domännamn.