Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

Driftinfo och incidentrapporter

2018-08-20 Planerad uppgradering av Apache och PHP

Avseer tjänst: Planerad uppgradering av Apache och PHP

Period: 2018-09-01 07:00

Status: Planerat

Kort information: Uppgradering av Apache och PHP till senaste version

Mer information: Vi kommer att uppgradera alla webbservrar innanför lastbalanseraren till senaste Apache och PHP 5.6, 7.1 och 7.2 version. Systemet kommer uppgraderas samtidigt. Eftersom det är innanför lastbalanserare planerar vi arbetet utan något avbrott.