Inställningar för Apple iPhone eller iPad

Denna instruktion verkar inte gälla längre

Utan vi hänvisar till http://www.lopnet.se/mail istället för en korrekt profil installation.

För att konfigurera din iPhone eller iPad att hämta mail med vår server gör du följande

Det är en fördel om du har tillgång till ett WIFI nätverk när du gör detta, speciellt om du har mycket mail i inkorgen.

Öppna Safari, besök http://i8t.com/ eller mail.ertdomännamn.se

Tryck på knappen ”Autoconfig iPhone instead”

Skriv in din epostadress och ditt lösenord

Exempelvis, tryck sedan på knappen ”Create email profile”

Du får efter några sekunder en profil som enheten vill installera. Tryck på knappen installera.

Den varnar nu om att det är en obekräftad profil. Tryck på Installera nu.

Nu är du klar och kan öppna Mail. Räkna med att det kan ta en stund innan mailen är synkroniserad, tiden det tar beror på vilken hastighet du har på ditt internet.