Enkel e-post administration

Att skapa ett nytt e-postkonto

Först behöver du logga in till vår kundzon, http://lopnet.se/kund du kan se vår guide Kort om inloggning till kundzon

För att skapa ett nytt e-postkonto fyll i användarens namn och önskade e-postadress. När du trycker på ”Skapa epostkontot” får du alla användaruppgifter det nya kontot behöver. Tänk på att spara uppgifterna, eller klicka på länken ”spara uppgiferna som pdf” för att ha kvar en kopia på dem. Vi kan inte se ett lösenord när det väl är satt eftersom det är krypterat. Glömmer du lösenordet kan du istället byta lösenord.