Kerio e-post och kalenderserver

Kerio kompletta brevhuvud

Ibland behöver vi brevhuvuden för att felsöka vilken väg ett mail har gått. Eller för att få detaljerad information.

Väl inloggad i vår webbmail för kerio servern: https://kerio.i8t.com/webmail/

Kan du högerklicka på ett mail i listan över inkorgen, och välja "visa källa".

Sen högerklickar du i det fönster som kommer upp, och väljer "Spara sida som..."

Du kan spara filen på skrivbordet, eller om du tänker skicka flera mail, i en mapp som du sen packar ihop.

Du får då en fil på skrivbordet, som du kan skicka till oss.