Lopnet accepterar inte e-post, okänd avsändare

Om du stöter på patrull med att vår e-postserver inte accepterar mail med anledning

573 - unknown user account

Så kan det bero på att det finns en domän uppsatt hos oss med samma namn som avsändaren, men att avsändaren inte har sin e-post hos oss.

Det avsändaren behöver göra är att gå in i vår kundzon under Domäninställningar och välja Deaktiverad mail tas inte emot av lopnets servrar.