Subdomäner - Inga wildcard subdomäner längre.

Alla subdomäner måste konfigureras i vår kundzon för att de ska fortsätta fungera.

Se kundzonen under Domäninställningar -> Hantera underdomäner.

I fältet underdomän anger du antingen som i exemplet ovan "newsub.lopdemo.se" om lopdemo.se är din domän, men du kan även ange bara "newsub" för att skapa en underdomän.

Du behöver ange vilken sökväg till subdomänen, antingen /subdomänmapp/ eller /public_html/subdomänmapp/ eller subdomänman/public_html/

Mappstrukturen behöver du ha skapat i ftp rooten först.

Notera att det kan ta upp till 30 minuter innan en ny subdomän fungerar, beroende på dns cache och belastning på webbservrar.

Har du egen namnserver behöver du peka subdomänen på ip: