svst s-konto jämfört med t-konto

Denna sida innehåller information om vad som skiljer våra gamla mail/enkla/avancerade konton jämfört med de nya privat/företagskontona

Här listar vi det som skiljer sig i våra system:

Användarnamn

s1234 innan bokstaven s och fyra siffror.

t12345 nytt, bokstaven t och fem siffror, underkonton med bokstäver på slutet som tidigare.

Sökväg

sXXXX: /smi/web/domän

tXXXXX: /web/1/2/domän/public_html där 1 är första bokstaven i domänen och 2 är andra bokstaven. exempel /web/l/o/lopdemo.se/public_html

PHP

Är du familjär med vår baremetal miljö sen tidigare är våra nya konton ingen nyhet direkt. Men du som inte jobbat med baremetal behöver veta att du behöver läsa in alla php extensions separat numera, och du behöver en .htaccessfil som berättar var du har din php.ini fil. Allt finns att läsa på vår php sida.

Förhandsvisning

Vår tidigare customer adress kommer fortsätta peka på vår gamla lösning, den nya lösningen har bara bokstaven c, och den fungerar endast med nya konton.

sXXXX: domän.customer.i8t.com

tXXXXX: domän.c.i8t.com

Säljstopp på gamla sXXXX konton

”s konton” kommer gå att skapa till 2013 är slut. Efter det är det endast de nya kontona som gäller.