Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

Felsökning

Skicka loggfiler till lopnet från Apple Mail.app

Ibland behöver vi ytterligare information för felsökning.

I exemplet skickar vi loggfiler till supporten för mailfelsökning i Mail.app

Börja med att ta fram Anslutningsgranskaren, från menyn Fönster -> Anslutningsgranskare.

Kryssa i rutan "Logga anslutningsaktivitet"

Tryck på knappen "Kontrollera igen"

Vänta 2 minuter.

Tryck på knappen "Visa loggar"

Ett fönster öppnas med två filer likt de markerade i skärmdumpen. De bör börja på i8t.com- och sluta på txt.

Bifoga dessa två (eller fler om du har fler konton) till vårt supportsystem.