Fel vid mail: 471 Too many recipients

Utöver vår begränsning av mail per timme har vi också en gräns hur många mottagare man får ha per mail. Om man överstiger den möts man av felmeddelandet

471 Too many recipients

Om man vill skicka mail till många mottagare kan man använda sig av vår smtprelay server, som inte har några begränsningar alls. (mer än 100 megabyte storleksgräns per mail)

Den servern heter smtprelay.i8t.com

Det är två krav för att kunna skicka med den servern.

1. Du måste använda SSL när du ansluter.
  2. Du måste autentisera med användarnamn och lösenord

Du använder samma användarnamn och lösenord som till inkommande servern

Du kan ansluta på portarna 24,25,465,587 och 2525 till smptrelay.i8t.com

Notera

Nackdelen med vår smtprelay är att den servern inte har några begränsningar och kan således bli svartlistad ganska enkelt om någon användare skulle bli hackad och missbruka den.