Webbmail

Delade mappar och behörigheter för e-post

I vår gamla webbmail kan du ändra behörigheter på en mapp (du kan även skicka dessa kommandon via IMAP, men få klienter stödjer det)

Högerklicka på den mappen du vill dela ut. Välj Behörighetslista...

Skriv ett användarnamn på vår server (kontot måste finnas först) och välj Lägg till. Du kan också lägga till en grupp i servern och ge behörigheter till den. Grupp anges som #grupp

Du kan sen på en annan användare öppna den utdelade mappen, se Inställningar -> Prenumerationer.

Ange ett lokalt namn, under Alias, och den delade användarens mapp med sökväg ~användare@domän/mapp/undermapp