Aktivera reCAPTCHA vid inloggning till wordpress

För att göra det svårare för hackare att prova olika inloggningar mot din wordpress admin rekommenderar vi att du aktiverar reCAPTCHA på din inloggningssida.

Då kommer din inloggning att se ut såhär: Och du måste bevisa att du inte är en robot innan wordpress godkänner din inloggning.

Börja med att installera och aktivera tillägget WP Login reCAPTCHA

I inställningspanelen finns en länk för att skapa en reCAPTCHA nyckel. Klicka på länken och logga in med ditt google konto.

Fyll i en benämning och de domäner du vill att nyckeln ska vara aktiv på, du kan ha fler domäner per nyckel, en domän per linje.

Klistra in nyckeln i wordpress inställningarna och prova i en ny webbläsare logga in i wp-admin.