Inställningar för Outlook 2013

Konfiguerera Outlook 2013 för mail hos oss

Steg 1 - Starta Outlook, välj nästa.

Steg 2 - Välj ”Ja”, att du vill ställa in ett nytt e-post konto.

Steg 3, Välj Manuell konfiguration av ytterligare servertyper.

Steg 4 - Välj POP eller IMAP

Steg 5

Fyll i din epostadress, lösenord och inkommande/utgående server: i8t.com. Kontotyp väljer du IMAP om du vill ha mailen på servern och kommer använda webbmail eller någon mobil enhet. Eller möjligtvis en annan dator med samma konto och vill ha synkroniserad mail. Vill du inte ha mailen på servern kan du välja POP3.

Fyll i ditt Namn och en beskrivning på kontot.

Steg 6 - Tryck på Fler inställningar under Utgående server, Välj ”Använd samma inställningar för server för inkommande e-post”

Steg 7 - Klicka på avancerat, välj port 24 på Utgående SMTP server. Tryck på OK

Steg 8 - Tryck på fortsätt och vänta till kontot är verifierat.

Nu är du klar