Problem med att byta till port 993 i Mail på Mac OS

Vi arbetar hela tiden med att stärka upp säkerheten för våra användare men också med att informera om potentiella problem. Om du nyligen fått ett mail med anledning av att du loggar in okrypterat på din mail men har problem att byta till korrekt port kan följande vara till hjälp.

Börja med att gå till inställningar för mailen och klicka på fliken Konton

Klicka sedan på Serverinställningar

Byt port till 993 (röd ruta i topppen) och sedan byt Autentisering från Lösenord till MD5 Challange respons och sedan tillbaka till Lösenord (grön ruta) igen.

Därefter tryck på spara i det nedre högra hörnet.