Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

Konfiguration av e-post

Inställningar för Outlook 2000

Konfiguerera Outlook 2000 för mail hos oss

Om du redan använder Outlook, gå till Steg 2.

Steg 1 - starta Outlook

Välj Endast internet

Tryck Ja.

Gå till Steg 3.

Steg 2 - om du redan använt Outlook redan

Gå under Verktygsmenyn till Konton

Tryck på Lägg till.

Välj e-postkonto.

Steg 3

Fyll i ditt namn

Fyll i din e-postadress.

Ange server i8t.com Kontotyp väljer du IMAP om du vill ha mailen på servern och kommer använda webbmail eller någon mobil enhet. Eller möjligtvis en annan dator med samma konto och vill ha synkroniserad mail. Vill du inte ha mailen på servern kan du välja POP3. 

Fyll i ditt användarnamn, som är hela din e-postadress och ditt lösenord.

Välj anslut via LAN

Tryck Nästa.

Gå på menyn Verktyg välj Konton.

Välj Egenskaper på ditt konto du nyss skapat.

Under fliken Avancerat, ändra utgående server till port 24.