Kontoadministration

Aktivera php moduler som saknas från min installation

Ibland så får man ett "fel" på sin sida att någon modul saknas. Det beror troligtvis på att du inte har aktiverat den i php.ini.

En aktivering du kan göra själv via ftp eller ssh. Men du kan även aktivera eller avaktivera moduler i vår kundzon.

Vi läser in vår standardfil, läser in vilka ändringar du gjort till den och om du sparar kommer vi skriva över din php.ini.

Steg 2 visar ändringen i diff format och php.ini filen i sin helhet. Du kan inte göra ändringar här utan bara spara eller avbryta.

I exemplet aktiverar vi modulen för ftp.