Problem med Apple mail och utgående e-post

Apple Mail.app verkar ha en bugg med att den inte tar användarnamnet trots att lösenord är korrekt.

För att spara utgående inställningar med modern ssl anslutning följ dessa stegen.

1, öppna inställningar under Mail.app menyn.

Klicka på Konton och sen på Serverinställningar.

Kontrollera så Använd TLS/SSL är ikryssat och att porten är 587

Autentisering ska vara lösenord. men i senare versioner av Apple Mail.app så behöver du byta till NTLM, spara och sen växla tillbaka till lösenord innan den köper inställningen av någon konstig anledning.