Ställ in din Mac

Börja med att gå till kerio webbmailen. kerio.i8t.com

Klicka sen på texten Integrering med Mac längst ner på sidan.

Följ instruktionerna genom att börja med att klicka på Konfigurera min Mac.

Logga in med din mailadress och tillhörande lösenord.

Vänta på att din dator ladda hem installationspaketet.

Du hittar installationspaketet bland dina Hämtade filer.

Högerklicka på paketet (eller control + klick) och välj Öppna.

Datorn frågar om du verkligen vill öppna paketet, välj Öppna.

Installationen öppnas, följ instruktionerna och ange ditt lösenord till din dator när du installerar.

Efter en liten stund möts du av en dialog som frågar vilka program du vill ställa in. Vi rekommenderar att du inte ändrar någon inställning utan låter datorn konfigurera alla program.

Du får sen ange ditt maillösenord.

När installationen är klar möts du av en liknande dialogruta.

Du är då klar och kan använda alla funktioner. Möjligtvis behöver du ange lösenordet till mailen igen någon gång.