2016-01-28 Problem med prestanda på MySQL server

Avseer tjänst: MySQL databasserver

Period: 2016-01-28 ca 14:00-16:00

Status: Avklarat

Kort information: Överbelastning av MySQL ledde till att tjänsten slutade svara.

Mer information:

Vi hade en kund som orsakade överbelastning på vår databasserver. Kunden hade sedan tidigare en dedikerad MySQL server för deras databas är väldigt komplicerad. Tyvärr missades det vid uppdatering av site och de råkade använda vår delade MySQL som inte klarar hantera den komplexitet samt mängden beräkningar som deras sida kräver. Kunden är nu åter på sin dedikerade server och allt flyter på normalt.