Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

Felsökning

Mail.app - Många utkast trots skickade mail

Om du har problem med att utkast sparas i flera versioner under tiden du skriver ett mail och sen inte försvinner trots att du skickat iväg mailet.

Mailet från utkast ligger dessutom som skickat och förvirrar väldigt.

Stäng då av "Spara utkast på servern" under Mail -> Inställningar -> Konton -> Brevlådefunktioner. Enligt skärmdump nedan.

Eller välj "Utkast" under "På min Mac"

Sk_rmavbild_2017-05-30_kl._12.19.07.png