Komplettera eller ändra fakturauppgifter för ditt konto

Har du fått uppmaning att lägga in fakturauppgifter fast du har ett kostnadsfritt eller sponsrat konto vill vi ändå ha fakturauppgifter för att veta vem som är juridiskt ansvarig för kontot.

Om du vill byta till e-postfaktura börja med att logga in i vår kundzon

Klicka därefter på Kontoinställningar

Längst ner på sidan finner du dina uppgifter, eller som i skärmdumpens fall uppmaning om att komplettera uppgifter.

När du skapat dig ett kundnummer kan du välja om du vill ha e-post eller pappersfaktura (avgift tillkommer för pappersfaktura)