Aktivera CloudFlare för wordpress

Läs mer om CloudFlare CDN

Krav för att kunna aktivera CloudFlare genom lopnets kundzon:

• Du använder lopnets namnservrar för ertdomännamn.se.
  • WordPressadress (URL) inkluderar www (exempelvis http://www.ertdomännamn.se) se Inställningar -> Allmänt.
  • Lägg till en .htaccess fil som skickar alla besökare vidare till www.ertdomännamn.se
  • RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^ertdomännamn\.se$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.ertdomännamn.se/$1 [R=301,L]

Steg för steg för att aktivera CloudFlare CDN i lopnets kundzon om du använder wordpress:

1. Logga in i wp-admin
  2. Kontrollera så Inställningar -> Allmänt -> WordPressadress (URL) och Webbplatsadress (URL) inkluderar www

3. Installera och aktivera ett nytt tillägg. "WP htaccess Control".

4. Gå under inställningar på pluginet htaccess control fäll ner Custom htaccess och klistra in koden

• RewriteEngine On
      RewriteCond %{HTTP_HOST} ^ertdomännamn\.se$ [NC]
      RewriteRule ^(.*)$ http://www.ertdomännamn.se/$1 [R=301,L]
    • Notera att det inte är en radbrytning i skärmdumpen innan [R=301 ersätt ertdomännamn.se med er riktiga domän.

5. Logga in på lopnet.se/kund
  6. Välj aktuell domän att arbeta med.
  7. Klicka på CloudFlare CDN under kategorin Övrigt.
  8. Fyll i e-postadress och lösenord (hitta på ett nytt om du inte är användare där)
  9. Tryck på Aktivera CloudFlare.
  10. Gå in i wp-admin och installera och aktivera pluginet CloudFlare.