2016-05-17 Ny phpmyadmin

Avseer tjänst: MySQL administration via webben

Period: 2016-05-17

Status: Utfört

Kort information: Vi har uppdaterat phpmyadmin och bytt url.

Mer information:

Vi har uppdaterat phpmyadmin till senaste version, samt bytt server som hanterar tjänsten, så den har fått ny adress. Numera finns den på https://phpmyadmin.i8t.com/ som är en PHP 5.6 server. Den gamla adressen kommer vidarebefodra dig rätt under en väldigt lång tid. Vi har också lagt in en reCAPTCHA eftersom vi sett i loggarna att vi har en del attacker mot vår phpmyadmin.