Subdomäner

Vill du göra en ny subdomän behöver du skapa en mapp i rooten med samma namn som subdomänen.

Säg att du vill ha blogg.yourdomain.com så behöver du göra en mapp direkt i FTP roten (bredvid public_html) som heter ”blogg”

Har du tänkt att använda php behöver du förmodligen kopiera den php.ini fil som ligger i public_html och lägga i din blogg mapp, lika så med .htaccess filen (kan vara osynlig beroende på ftp program)

Använder du inte vår namnserver behöver du också peka ett record med samma namn på 94.247.173.126. Exemplet ovan kräver ”blogg IN A 94.247.173.126”.

För aktuell information om vilket ipnummer du ska peka på