Outlook för iOS

Att konfigurera mobil Outlook för e-postkonto hos lopnet

Microsoft Outlook för iOS

Öppna Outlook och välj kom igång.

Om du vill få notiser om e-postmeddelanden välj Meddela mig och tillåt notiser, annars väljer du nej tack.

Fyll i din e-postadress, vi använder demo@lopdemo.se som exempel.

Vänta på att den identifierar kontot (kommer misslyckas) När den gett upp trycker du på "Inte ett Exchange-konto"

Sen väljer du "IMAP" under Avancerat rubriken

Tryck på "Visa avancerade inställningar" och fyll i alla uppgifter.

IMAP och SMTP värdnamn är: i8t.com

IMAP och SMTP användarnamn är hela din e-postadress.

När du är klar och har fyllt i alla fälten trycker du på bocken uppe till höger, telefonen verifierar och tryck på "Kanske senare" om du har lagt till alla dina konton (eller bara hade ett)

Du är nu klar.

Om du har problem med utgående epost (SMTP) kan det vara så att din internetleverantör blockerar port 25. Du kan då gå in i inställningarna, välja kontot och välja "Redigera inloggningsinformation"

Där kan du byta serverportar för utgående SMTP-värdnamn till i8t.com:24