Kompletta brevhuvud

Ibland behöver vi brevhuvuden för att felsöka vilken väg ett mail har gått. Eller för att få detaljerad information.

Du kan få fram brevhuvud eller mailets källkod på flera olika sätt.

I vår gamla webbmail kan du klicka på texten Meddelandehuvud när du ser mailet.

I vår roundcube webmail har du en liten pil till höger om datum, markerad med cirkel i skärmdumpen nedan.

I Apple Mail.app gå i innehåll, välj Brev -> Alla brevhuvuden (CMD Shift H)

För Microsoft Office hänvisar vi instruktioner till Microsofts egna artikel.

Det kommer upp lite extra text som vi är intresserade av, kopiera och klistra in den i vårt ärende.