Aktuell driftstatus - planerade arbeten och aktuella störningar

Vi presenterar planerade arbeten och avbrott på vår "serverinfo" mailinglista. Vi lägger till alla som får inloggning till vår kundzon i den.

Om du vill prenumerera eller sluta prenumerera kan du ändra din status här:

lopnet.se/serverinfo.htm

Aktuell störning och planerat arbete presenteras även på

lopstatus.se och lopdrift.se - samma sida två olika namn. Ligger på helt separat nätverk från ordinarie server och på fysiskt annan plats.