2017-12-12 Uppgradering av vår backup miljö

Avseer tjänst: Uppdatering av backupserver

Period: 2017-12-12

Status: Information

Kort information: Vi uppdaterar vår backupmiljö

Mer information: Uppdateringen innebär ny klientprogramvara, den kommer automatiskt att uppgraderas via servern. Man behöver logga in första gången man öppnar klient programmet. Det är för att kunna återskapa. Backupen går dock som vanligt även utan inloggning. Har ni tappat lösenordet kan vi eventuellt återställa det (beroende på krypteringsmetod).