Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

Webbmail

Spara skickade mail från webbmailen

För att spara skickade mail från webbmailen behöver du välja "Spara kopia i" och så en Mapp.

Saknar du en mapp att spara skickade mail i kan du Skapa en valfri mapp. Som standard heter den "Sent" på engelska. Men vissa klienter (Mail.app) föredrar "Sent Messages" medan Oulook föredrar "Sent Items". Så det finns ingen namnstandard på skickat mappen.