Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

SSH, htaccess, GIT etc

Stäng av åtkomst till php debug server

Vår webbserver lyssnar på port 8080 som debug. På den porten är php mer verbose och berättar om fel som uppstår. Om du inte vill tillåta åtkomst på den porten kan du stänga av det (genom att vidarebefodra besökarna) med en rewriterule.

Lägg till följande regel i din .htaccessfil

RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} ^8080$ RewriteRule ^(.*)$ https://dindomän:80/$1 [L,R=301]