Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

Webbmail

Aktivera och hantera semestersvar

Logga in på webbmailen. i8t.com

Ditt användarnamn är hela din epostadress.

Sk_rmavbild_2018-06-11_kl._08.27.01.png

Längst upp i menyraden hittar du "Regler"

Sk_rmavbild_2018-06-11_kl._08.27.16.png

Klicka sen på "Sätt ditt semestermeddelande"

Sk_rmavbild_2018-06-11_kl._08.27.26.png

Fyll i ett meddelande och välj ett datum då regeln ska sluta, tryck på spara.

Sk_rmavbild_2018-06-11_kl._08.28.09.png

Notera 

Endast ett svar per avsändaradress skickas, har du bytt meddelande behöver du återställa listan över svarade adresser. Anledningen till det är flera, men främst är det för att inte skapa en ping-pong reaktion med en annan användares semestersvar.