Ställ in din iPhone

För att ställa in din iOS enhet (iPhone eller iPad) gå till https://kerio.i8t.com i Safari på din enhet.

Tryck på den grå texten "Integration med enhet" längst ner på sidan.

Välj alternativet E-post, kontaker, kalendrar.

Välj Fortsätt

Välj använd säker förbindelse.

Logga in med din e-postadress och lösenord.

Välj Installera

Ange koden till din telefon (ofta en sex siffrig kod)

Du får då en varning om att profilen inte kan bekräftas. Välj Installera

Den frågar igen om du är säker, Välj Installera.

Tryck på Klar.

Tryck på Hemknappen för att lämna Safari och du kan kontrollera din mail och kalender i telefonen.

Det kan ta några minuter innan mail och kalender börjar dyka upp, beroende på hur många mail och möten du har.