Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

Konfiguration av e-post

Inställningar för Outlook 2003

Konfiguerera Outlook 2003 för mail hos oss

Starta Outlook 2003

Välj Ja, Nästa

Kontotyp väljer du IMAP om du vill ha mailen på servern och kommer använda webbmail eller någon mobil enhet. Eller möjligtvis en annan dator med samma konto och vill ha synkroniserad mail. Vill du inte ha mailen på servern kan du välja POP3. 

Fyll i ditt namn, e-postadress och lösenord. Ange server i8t.com för inkommande och utgående server.

Kryssa i ”Den utgående servern kräver autentisering”

På fliken Avancerat, byt utgående port till 24

Klart.