2015-11-04 Fel i utgående mailserver för webb

Avseer tjänst: Utgående mailserver för e-post genererat på webben

Period: 2015-11-02 10:36 tom 2015-11-04 13:30

Status: Åtgärdat

Kort information: Del av utgående mail som inte hanteras av oss har felaktigt inte levererats.

Mer information:

Vår server som hanterar alla utgående mail från våra webbservrar fick en ny dns server den 2:de november. Tyvärr angavs en intern namnserver så mail till domäner som var upplagda i vår dns men som inte var deligerade till vår namnserver har felaktigt studsat. Den mänskliga faktorn spelade in när nya namnservar angavs.

Åtgärd: Endast externa namnservrar används.