Byt lösenord i kerio

För att aktivera ett semestersvar i kerioservern, börja med att logga in i kerio webbmail.

Välj Inställningar under dina initialer i menyn till höger.

Välj Lösenordsbyte i vänstermenyn. Ange nuvarande lösenord och nytt lösenord två gånger. Lösenordet måste innehålla minst 8 tecken och minst tre olika typer av tecken (små bokstäver, stora bokstäver, siffror, symboler), det får inte innehålla någon del av ditt efternamn, förnamn eller inloggningsnamn.