Flytt av domän från webnic till Key-Systems

Vi flyttar resterande domäner hos webnic till Key-Systems.

Flytten går i fyra eller fem steg.

Steg 1.

Du får ett mail från registry@ i8t.com

Ämnet på mailet är Authorization Information For dindomän.com

I mailet finns följande information

The authorization info for dindomän.com are as follows:

Domain : dindomän.com
Authorization Information : jh3bhfwskjdnd röd markering i skärmdump nedan.

Steg 2.

Gå in på vår länk lopnet.se/nadja/något och skriv in koden från mailet ovan på vår sida:

Tryck på bearbeta och om allting går bra får du en grön ruta med hänvisning till denna instruktion.

Steg 3.

Du får ett nytt mail från information@lopnet.se

Ämnet på mailet är Transfer Request: REQUEST dindomän.com [######]

I mailet finns massor med information, en bit ner finner du texten:

Vi ber er vänligen gå till vår webbsida, och en länk typ

https://icann-transfers.key-systems.net/?domain=&action=REQUEST&trigger=

Klicka på länken och tryck på Activate!

Du får då svaret 200 Command completed successfully.

Steg 4

Du får ett nytt mail från transfer@webnic.cc

Ämnet på mailet är Transfer of dindomän.com - Confirmation of Registrar Transfer Request

I mailet finns massor med information, en bit ner finner du texten:

Please go to our website och en länk. Klicka på den.

Ange lösenord från e-postmeddelandet ovan och tryck på Approve Transfer.

Du möts då av bekräftelsen att de har mottagit ditt godkännande att flytta domänen.

Steg 5

Eventuellt får du ett mail till där du ombeds bekräfta din e-postadress. Det måste du också göra. I dagsläget saknar vi skärmdumpar för detta steg.