Den här sidan är nyligen utvecklad, vi tar gärna emot synpunkter kring tjänsten.

Klicka på ”radera ett konto”, kryssa i det kontot du vill radera och välj spara. Vänligen notera att all e-post i kontot raderas omgående. Men om användaren är inloggad går kontot inte att radera.