Ingen mer suPHP_ConfigPath - 500 Internal Server Error om du fortsätter.

Om du använder suPHP_ConfigPath i din .htaccess kommer du få 500 - internal server error.

Denna rad skall tas bort ur din .htaccess, men för att kunna köra båda miljöerna samtidigt vid byte av DNS kan du lägga in en regel som kollar vilken php modul apache använder och bara ladda suPHP_ConfigPath om det är vår gamla miljö.

<IfModule !mod_php5.c>
suPHP_ConfigPath /dinsökväg
</IfModule>

Får du andra fel kan du komma åt din error.log i kundzonen under Säkerhet -> Loggar -> error.log