Exportera en databas från phpMyAdmin

Börja med att logga in i vår phpMyAdmin

Notera att användarnamn och lösenord skiljer sig från kundzon och ftp. Se sektionen databas i mailet med användaruppgifter.

När du har loggat in ser du dina databaser i vänsterkolumnen, klicka på den du vill exportera.

Sen klickar du tabben "Exportera" uppe i toppen på menyn.

Du kan här göra urval och inställningar, men om du låter den vara på "Snabb exportmetod" och trycker på Kör får du en fil att hämta. Den innehåller hela databasen som den är idag.