Hämta en auktoriseringskod för din domän hos lopnet.se

Såhär gör du för att hämta en authkod för din domän som du har hos lopnet.se

Gå till https://www.lopnet.se/domains/

Fyll i ditt domännamn, och den e-postadress som är registrerad som innehavare för domänen.

Du får då ett mail med en unik länk till vår domänkontroll.image.png

Om du följer länken kan du justera hur du betalar din förnyelse, du kan också ändra fakturauppgifter och vissa uppgifter för innehavare.

Längst ner på sidan hittar du en knapp för att skapa en ny auktoriseringskod för din domän, klicka på knappen och vänta några sekunder så dyker koden upp.